BB Computerteknikk

Innovative selvbetjeningsløsninger

Fremtidens rejseoplevelse leveret i dag

 

For at være de bedste og førende til deres nicheprodukt i den tekniske verden ønskede BB Computerteknikk (BBC) at optimere deres logistiske setup med en partner, der var lige så kompetent indenfor den logistiske verden.

 

BBC er innovative pioneerer indenfor selvbetjente baggage-håndteringssystemer og har pt. mere end 100 enheder i drift. De er førende leverandør af systemerne til mere end 52 lufthavne i både Norge og Europa. Derudover leverer BBC sikkerhedsudstyr til scanning af passagerer, håndbaggage, indtjekket baggage og gods.

 

BBCs udvikling har de seneste år været så positiv, at der er behov for sofistikerede og professionelle transport- og logistikløsninger. Produkter transporteres rundt i hele verden og samles af BBCs tekniske personale i lufthavne og terminaler.

 

Derfor faldt valget på LEMAN Norge som BBCs fremtidige transport- og logistikpartner. BBC har betroet LEMAN med al shipping inklusiv lageropbevaring, luft-, sø- og vejtransporter.

 

"LEMANs uvurderlige kompetence har været meget vigtig for BBC, og vi håber på en stor udvikling af vores produkter i fremtiden - både på grund af markedet, men også samarbejdet med LEMAN", siger Rune Thunem, CEO for BBC.

 

Managing Director for LEMAN Norge, Eigil Wilhelms, tilføjer: "I LEMAN stræber vi altid efter at gøre det bedste for vores kunder i deres specifikke situation. Det er lige så vigtigt, at vi rådgiver vores kunder, og at vi forsøger at opnå en position som partner for vores kunder. Det er LEMANs DNA".

BBC2_425x 255

 

BBC4_425x 255

 

BBC3_425x 255 (1)

Ring til os på +45 33 43 42 00 Skriv til os på kontakt.dk@leman.com
Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk