NASA

Super Pressure Balloon

LEMAN leverer til spændende NASA rumprojekt

NASA (The National Aeronautics and Space Administration) opsender nu en kæmpemæssig Super Pressure Balloon fra Wanaka, New Zealand i et videnskabeligt forsøg for University of California.

Ballonen opsendes sammen med en masse videnskabeligt udstyr, som skal måle vores vejrmønstre og den globale opvarmning. Den flyver i 110.000 fods højde og vil cirkulere rundt om jorden i et interval på 1-3 ugers afhængig af vind og vejrforhold.

Inden opsendelsen stod LEMAN for den spændende transport af selve ballonen, solpanelerne samt af det videnskabelige udstyr, som opsendes sammen med ballonen.

Grundet NASA's høje kvalitetskrav krævede projektet stor ekspertise inden for logistik og projektløsning. LEMAN skulle levere høj kvalitet til rette tid inden for alt fra kranløft, håndtering og leje af equipment til forsendelse af flatracks og containere, transport med konventionel luftfragt og trucklevering i New Zealand.

De seks almindelige containere samt en tankcontainer til helium blev afsendt fra Texas til Port Chalmers, New Zealand, hvorfra de blev leveret som planlagt med lastbil til Wanaka Lufthavn.

Ring til os på +45 33 43 42 00 Skriv til os på kontakt.dk@leman.com
Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk