Stelton

Innovativt skandinavisk design

Meget mere end logistik - Stelton i USA er LEMAN


For mere end 50 år siden valgte den danske virksomhed, Stelton, som leverer ikonisk dansk design og innovative produkter til hjemmet, at etablere sig på det amerikanske marked. Men de voksende forventninger fra de amerikanske kunder gjorde, at Stelton for syv år siden valgte at skifte samarbejdspartner.

 

”Vi havde brug for en partner, der var veletablerede på det amerikanske marked og kunne levere meget mere end bare logistik - en all-round samarbejdspartner, som kunne agere Stelton i USA”, fortæller Finn Gram-Jensen, Eksportchef i Stelton.

 

Valget faldt på LEMAN, der nu håndterer al Steltons logistik, transport, kundekontakt og fakturering på det amerikanske marked. Og især de menneskelige ressourcer er vigtige for Stelton, da LEMANs medarbejdere er Steltons ansigt udadtil.

 

”LEMANs medarbejdere er dedikerede og leverer en fremragende service til vores kunder. Vi føler, at vi har gode 'ambassadører' hos LEMAN, som tænker i vores baner og kan håndtere vores udfordringer”, uddyber Finn.

 

Som et svar på de stigende forventninger fra kunderne benytter Stelton og LEMAN hinanden som sparringspartnere for sammen at opnå de bedste resultater.

 

”Kunderne forventer hurtig levering, og der er et stigende behov for at servicere kunder med drop shipment. Denne sparing har givet os værdifulde input og erfaringer i processen, fordi LEMAN har erfaring og viden indenfor området”, afslutter Finn Gram-Jensen.

Stelton _425x 255

 

Stelton 5_425x 255

 

Stelton 2_425x 255 (1)

Ring til os på +45 33 43 42 00 Skriv til os på kontakt.dk@leman.com
Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk