26-05-2017

Infrastruktur Specialist i Group IT

Højteknologisk teamplayer med kommercielt fokus

Banner _Infrastruktur _Specialist 

LEMAN A/S driver transport, logistik og speditionsvirksomhed og har kontorer i Norden, UK og USA med i alt ca. 700 medarbejdere og en omsætning på ca. 2 milliarder. LEMAN gruppen har med Mission 2020 igangsat en profitabel vækststrategi, hvor virksomheden ønsker at vokse organisk såvel gennem opkøb i de lande, hvor gruppen i forvejen er til stede. Virksomheden er i en forandringstid med stigende globaliseringsgrad og fornyelse i måden, hvorpå forretningen og organisationen drives. 

 

Group IT i LEMAN

Motiveres du af at arbejde med markedsledende teknologi, og trives du i et dynamisk miljø med højt tempo? Så er det måske dig, vi søger til Group IT.

Group IT beskæftiger ca. 45 personer fordelt på 4 afdelinger - IT Operations, Digitalization & Development, Business Support samt Transport Management.  Vi har høje ambitioner og er i gang med en gennemgribende transformation og digitalisering af LEMAN Gruppen. Lige nu implementerer vi nye digitale systemer i samtlige forretningsled, både i Danmark, resten af Norden, UK og USA. Vi har en ambitiøs vækststrategi for hele LEMAN, og der er villighed til at investere for at skabe de bedste vækstbetingelser for virksomheden og medarbejderne. Stillingen referer direkte til Senior Manager IT Operations. Du kommer til at arbejde i Greve,  men må også påregne rejseaktivitet til LEMANs øvrige lokationer i ind- og udland. Der er 12 medarbejdere i IT Operations.  

 

Nøgleperson i IT Operations

Som Infrastruktur Specialist vil du få mulighed for at bringe al din IT erfaring i spil – nationalt som internationalt. I det daglige er du en af nøglepersonerne i transformationen af vores infrastruktur og ansvarlig for mange spændende forretningskritiske projekter i vores nyligt oprettede ’Global IT’ organisation. Eksempelvis holder du kontinuerligt fokus på migreringen af gamle applikationer til nye og moderne platforme, og sikrer en effektiv hyperkonvergeret platform samt top-tunet monitorering af applikationer. Vores internationale VDI løsning baseret på VMware Horizon skal optimeres, og der skal øget fokus på it-modenhed, herunder øget reaktionshastighed i vores Service Operations team. Du er også med til at lave root-cause analyser på major incidents. Vigtigst er dog, at du sikrer, at vores infrastruktur kontinuerligt står skarpt i forhold til eventuelle virksomhedsopkøb.

Du bliver således en vigtig sparringspartner i Group IT i forhold til vores Service Desk, udviklere, Applikations Specialister og vores Business Support.

 

Infrastruktur specialist med flair for innovation og optimering

Vi forestiller os, at du har en baggrund som datateknikker/datamatiker eller tilsvarende, og dertil har 7-10 års erfaring gerne som f.eks. IT konsulent. Certificeringer inden for VMware, Microsoft Server, Projektstyring samt viden om ITIL vil være en fordel, ligesom du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale. Som person er du meget ’hands-on’. Du skaber og fastholder relationer og er udpræget teamplayer. Du motiveres af at sætte dig ind i nye teknologier og har evnen til, og ønsket om, at omsætte disse til værdi for forretningen. Du sætter en ære i at leve op til målsætninger og levere kvalitet, og vi forventer, at du er initiativrig samt tager ansvar for dine opgaver.

 

Er du vores nye kollega?

I LEMAN samler vi på dygtige og ambitiøse medarbejdere og tilbyder derfor en spændende hverdag i en organisation i forandring og vækst. Vi har et godt, velfungerende og positivt arbejdsmiljø, hvor kvalitet og service er i centrum. Derudover har vi en attraktiv kantineordning, pensionsordning og helbredssikring. Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Den rette person vil have gode muligheder for personlig og faglig udvikling og mulighed for at sætte sit præg på stillingen i tæt samarbejde med ledelse og HR.

Hvis stillingen lyder attraktiv for dig, modtager vi med glæde din ansøgning og CV straks på hr.dk@leman.com mrk. ”INFRASTRUKTUR SPECIALIST”. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi afholder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


OM LEMAN
LEMAN blev grundlagt i 1900 som en værdiskabende partner for erhvervslivet inden for spedition, transport og logistik. Virksomheden er i stadig vækst og beskæftiger 700 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England og USA. Totalt disponeres over 72.000 m2 terminal- og logistikfaciliteter og et verdensomspændende agentnet med omkring 200 egne import- og eksportruter.

VORES VÆRDIER
Values Banner2

 


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Michael Milting 

Senior Manager IT Operations

Dir: +45 27 765 050

michael.milting@leman.com

 

For mere information om LEMAN henviser vi til vores hjemmeside www.leman.com

__________________________


ANSØG NU

Mrk. "INFRASTRUKTUR SPECIALIST"

Track
Online Booking
Book nu
Find rute - vejtransport
Import oversigtEksport oversigt
Find rute - søfragt
Import oversigtEksport oversigt
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Cookies policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk