2 Apr 2019

Overdimensioneret gods i stor skala

12 meter, 13 ton og en stram tidsplan

Banner Metso Aircargo1 

For nylig blev LEMAN i Sverige kontaktet af en verdensledende industrivirksomhed, som havde behov for at få en overdimensioneret forsendelse afsted med kort varsel.

 

12 meter lange elementer med en vægt på 13 tons skulle transporteres fra Durban i Sydafrika til Kasakhstan. LEMAN vandt ordren og gik i gang.

 

På grund af udfordringer med emballering hos afsenderen i Durban kom bestillingen med meget kort varsel. Vores agent arrangerede en særtransport fra Johannesburg som kørte 14 timer ud og hjem, kæmpende med tung trafik undervejs.

 

Banner Metso Loaders

Der skulle 3 trucks til for at laste elementerne.

 

I sidste øjeblik blev lasten leveret på en 747, hvor vores agent ventede for at sikre, at alle detaljer var iorden. Billeder fra lastningen blev sendt til kunden og forsikrede dem om, at alt gik i overensstemmelse med planen.

 

Banner Metso Aircargo2

Sidste øjebliks lastning på den ventende 747 i Johannesburg.

 

På trods af en forsinkelse på 6-7 timer på grund af tekniske problemer, nåede flyet transit i Luxembourg og ankom planmæssigt i Almaty lufthavn, KZ.

 

Kunden var imponeret og beskrev vores service som "ud over hvad man kan håbe på". De har forsikret, at LEMAN vil være deres foretrukne leverandør, næste gang de har brug for hurtig respons på en ekstraordinær transport.

 

Forhindringer blev overvundet og serviceniveauet holdt i top.

 

Har du noget overdimensioneret gods du skal have fragtet?

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk