10 Aug 2018

Udstrakt arm til veteraner i Wisconsin

LEMAN medarbejdere tager affære og støtter lokal velgørenhed

Banner Relay Mke 1 

Veterans Outreach i Wisconsin 

Medarbejdere på LEMAN kontoret i Milwaukee, Wisconsin viser overskud og gør noget for andre. De har således, med støtte fra LEMANs CSR 2018 projekt LEMAN Relay, brugt deres fritid på at arrangere, indsamle og donere hjælp til lokale krigsveteraner. 

 

Organisationen Veterans Outreach huser veteraner med ar på sjælen og eksistentielle udfordringer. Projektet har bygget en række mini boliger til hjemløse veteraner, men som så mange hjælpeorganisationer er der altid brug for lidt mere hjælp. 

 

"Én ting er når virksomheder donerer en pose penge, men når en organisation på den måde tager fat og hjælper mennesker der har brug for en håndsrækning tilbage til livet, bliver man da lidt stolt af at være med ombord", fortæller Jill Mlinar, ildsjæl og LEMAN medarbejder. 

 

En container vi ikke flytter på

LEMAN har bl.a. bidraget med en container til opbevaring af diverse madvarer, hygiejneprodukter og andet. Containeren er en permanent installation som fungerer som en løbende indsamlingsstation for donationer fra lokale givere fremover. Den vil bidrage til de udsatte veteraners mulighed for at genopbygge et stabilt og værdigt liv med afsæt i projektet.

 

Et nemt valg 

"Da vi talte med organisationen første gang, var vi ikke i tvivl om at det var dem vi ville støtte. De mangelede en del ting, deriblandt plads til at opbevare forsyninger. Forsyninger som de iøvrigt også godt kunne bruge flere af. Vi organiserede indkøb af container og startede indsamling af donationer og sponsorater. Det er en fantastisk følelse at stå sammen med kollegaer om et projekt så meningsfuldt som dette", fortæller Jenna Tessmann, velgører og speditør hos LEMAN i Wisconsin. 

 

LEMAN's lokale kræfter i Wisconsin påtænker at fortsætte arbejdet med at støtte de udsatte veteraner i fremtiden.

 

 

 

 

 

Du kan læse mere om Veterans Outreach of Wisconsin her

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk