Leder din virksomhed efter det perfekte kontordomicil i Midtjylland?

Yderst præsentabelt kontordomicil på 1.144 m² med en attraktiv placering i et af Hernings mest eftertragtede erhvervs-/industriområder, lige ved Herning Messecenter, hvor flere veletablerede virksomheder har valgt at etablere sig.

Ejendommen fremstår flot og tidssvarende med et klassisk og stilrent materialevalg, og er perfekt til kontor og showroom for alle typer virksomheder, der søger et præsentabelt kontorlejemål. Lehmann kan desuden tilbyde kundetilpassede lagerløsninger.

I stueplan mødes man af et lyst og indbydende indgangsparti med åben forbindelse til første sal via en elegant trappe. Her finder man også en reception, der er forbundet til et storrumskontor, kantine, køkken, tre toiletter, teknikum, kopirum, mødelokaler samt yderligere to kontorer.

Den bagerste del af lejemålet har endnu en opgang til første sal samt en bagudgang. På første sal er der to storrumskontorer, to mindre kontorer, teknikrum, kopirum og tre toiletter.

Lejemålet inkluderer 38 parkeringspladser og ligger centralt i et af Hernings mest eftertragtede erhvervs-/industriområder, med nem og hurtig adgang til motorvejsnettet, kun 1,5 km fra nærmeste til-/frakørsel.

Vi vil meget gerne tage en dialog om alle de praktiske detaljer, så kontakt os endelig for at aftale en fremvisning og høre mere om mulighederne.

Se mere i videoen herunder.