17 Jan 2019

Brexit konsekvenser for LEMAN kunder

Brexit plan nedstemt med historisk flertal

Banner Brexit 

Det har afgørende betydning for fremtidig handel med UK, at en Brexit-aftale bliver godkendt af den britiske regering. Transportindustrien over hele verden forbereder sig på de udfordringer, der vil opstå med import/eksport til og fra UK, hvis en hård Brexit bliver en realitet.

I LEMAN er vi forberedte på Brexit og er klar til at hjælpe dig. Der vil utvivlsomt opstå udfordringer i processen, så er vi forberedte med bl.a. øget kapacitet og alternative ruter, såfremt der opstår trafikale problemer og flaskehalse ved grænserne. Samtidig holder vi skarpt fokus på evt. nye toldregler og -procedurer.

Theresa May's Brexitplan blev nedstemt i det britiske parlament med 432 stemmer mod 202 - det største nederlag i det britiske parlament i nyere tid, hvilket sætter UK og Mrs. May i en meget prekær situation.

 

Så hvilken betydning vil Brexit få på transportindustriens evne til at operere ind og ud af Storbritannien samt for dine forretningsmuligheder fremover?

 

Hos LEMAN føler vi os forpligtede til at informere om disse konsekvenser. Du er derfor velkommen til at rette dine Brexit relaterede spørgsmål til os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem med den information, der er til rådighed for os på det givne tidspunkt.

 

Skriv til vores team på brexit@leman.com.

 

Nyttige links:

Startvaekst [DK]

Gov.uk [EN]

US Chamber [US]

Skatteverket [SE]

Regjeringen [NO]

Vero [FI]

 

 

For mere information, kontakt venligst 

brexit@leman.com

 

Du kan også følge udviklingen omkring Brexit på regeringens hjemmeside:

UK Government webpage

 

 

Track
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Privacy – and Cookie Policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk